Конкурс дитячого малюнку на тему «Тато, ти мені потрібен»

розміщено в: Діяльність фонду | 0

11 грудня 2011 року в ковельській районній бібліотеці проведено конкурс дитячого малюнка на тему «Тато, ти мені потрібен». У конкурсі взяли участь 58 обдарованих дітей віком від 4 до 14 років з художніх шкіл і центрів дитячої творчості м. Ковеля та району. Серед запрошених гостей акції – члени правління фонду «Майбутня  Волинь-Україна» Сергій Дружинович та Наталія Прокопів, директор художньої школи Олена Цьомик, начальник служби у справах дітей – Вельма Жанна Валентинівна, керівник гуртка «Чарівниий пензлик» Оксана Цюп’яшук.

Мета даної акції – сприяти формуванню та глибшому усвідомленню відповідального батьківства, привернути увагу батьків до важливості участі батька у житті своєї дитини, до сімейних цінностей через дитячу творчість.

Усі учасники конкурсу старанно працювали над малюнками, у яких виразили свої почуття до батьків, прагнення разом радіти та спільно долати проблеми. Під час акції діти переглянули цікаву лялькову виставу, яку їм підготували артисти з клубу «Капітошка», взяли участь в іграх та конкурсах. Переможців було нагороджено цінними призами. Усі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки.

У планах організаторів – провести виставку цих малюнків у культурно-просвітницькому центрі міста Ковеля та розробити соціальну рекламу з використанням експонатів виставки, адже всі ці дитячі малюнки емоційно промовляють: «Тато, ти мені потрібен».

 

Залишити відповідь