Благодійна програма для обдарованих студентів із малозабезпечених волинських сімей

Програму благодійної допомоги обдарованим студентам-першокурсникам, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, започатковує цього року Благодійний фонд Івана Омелянюка «Майбутня Волинь-Україна». Про це розповів на зустрічі з журналістами, що відбулась у Волинському прес-клубі, сам засновник фонду.

omelianiuk

За словами Івана Омелянюка, фонд діє з 2006 року, і займається різними напрямками – допомогою старшокласникам із малозабезпечених сімей, патріотичним вихованням молоді, захистом української мови та розвитком культури тощо. Цього року стартує програма для студентів-першокурсників, які вступили до вищих навчальних закладів ІV рівня акредитації.

Конкурсна комісія буде оцінювати претендентів за даними ЗНО, успішністю в школі, а також матеріальним становищем сім’ї, де виховується молода людина.

За останні 6 років Фонд надав допомогу більше 200 дітей, а загальні витрати на благодійну діяльність становлять понад 2 млн. грн.

Іван Омелянюк також розповів про свою діяльність у сфері розвитку цифрового мовлення в Україні,  поділився своїми думками і щодо україномовного ефіру. Він переконаний, що українське радіо перебуває в гетто, і саме зараз маємо шанс змінити ситуацію.

volynpressclub.org

Залишити відповідь