ГАРТУЙТЕ ВОЛЮ!ЗМІЦНЮЙТЕ ДУХ!

розміщено в: Publications, Публікації | 0

БФ Івана Омелянюка “Майбутня Волинь-Україна” продовжує підтримувати молодіжний патріотичний рух,як основний напрямок формування світогляду сучасної молоді в любові до своєї Вітчизни.
Днями надійшов лист від організаторів вишкільного табору,якому БФ виділив кошти для таборування:

” НА ВОЛИНІ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВИШКІЛЬНИЙ ТАБІР “ВОВЧАК СІЧ “ЛИЦАРІ ЛІСУ”

“Виклик прийнято”, – сказали сокільці і охочі зі всієї України на тиждень поринули у життя волинських повстанських лісів. Продовжуючи шлях упівців, таборовики випробовували себе на міцність у славетному місці, колисці українського повстанського руху – урочищі Вовчак, що на Турійщині.

За час вишколу юні націоналісти здобули нові знання та вдосконалили свої вміння та навички у таких напрямах:
Тактика ведення бою
Оборона та наступ
Тактичні дії малих груп
Рукопашний бій
Тактична медицина
Ножовий бій
Зброєзнавство

Почесним лектором табору став відомий український письменник, Майстер слова та засновник концептуального українського бренду “Гвер” Юрій Руф, який розповів сокільцям про засадничі постулати сучасного українського націоналізму та поділився власним досвідом створення якісного українського бренду.

З далекого Мадрида до табору завітав лідер української Громадської Патріотичної організації “Воля” в Іспанії Іван Вовк, який розповів про власний досвід посилення сили, слави, багатства й простору Української Держави.

Кошти отримані з благодійного фонду були використані на забезпечення харчування та логістики транспорту, що доставив дітей на табір.
Від імені організації ВГО Сокіл та керівника Волинського осередку Максима Новицького, а також Історико-культурного комплексу “Вовчак Волинська Січ”, таборовиків та батьків дітей, що відвідали висловлюємо подяку засновнику фонду п. Івану Омелянюку та голові правління фонду п. Галині Голубович.
Щиро вдячні вам за підтримку котру ви нам надали. Діти провели час з користю, а особливо те, що їх розуміння любові та побудови Самостійної Соборної України зросло і втілиться у дію.

Ми вітаємо усіх таборовиків із успішно пройденим вишколом!Тренуйте тіло, гартуйте Волю, зміцнюйте Дух, та до зустрічі через рік!”.

Залишити відповідь