КОЛИ ЖИТТЯ НЕ НА ПАУЗІ…

розміщено в: Publications, Публікації | 0

Поширення пандемії коронавірусу хвилює все більше.
24 і 25 квітня БФ Івана Омелянюка “Майбутня Волинь-Україна” доставив медикам м.Турійськ, м.Любомль ,
селища Шацьк та медикам первинної допомоги селища Стара Вижівка засоби індивідуального захисту:200 захисних біокомбінезонів , до них 200 таких необхідних високих бахил,250 респіраторів 3 класу захисту та антисептики всього на суму 88 тис.грн.
Всього з початку квітня допомога надана 12 районним лікарням на загальну суму 535 тис.грн.(500 біозахисних комбінезонів,200 високих бахил, 550 респіраторів 3 класу захисту,пересувний діагностичний рентгенапарат,антисептики)


В результаті хочеться сказати велике спасибі засновнику нашого фонду Івану Васильовичу Омелянюку за його велику любов до рідного краю і турботу.В одному з видань він написав:”Я не можу не думати про Волинь і своє рідне село Підсинівка, що на Старовижівській землі.Мій паспорт свідчить,що я киянин,але кров у мене волинська”.
Киянин з волинським корінням,визнаний у світі науковець,що розробив поетапне впровадження цифрового ефірного телебачення в Україні не полишає в біді своїх земляків.
Саме в ці дні ми відчули плече один одного в команді і окремо дякуємо Тетяні і Сергію Дружиновичам,які своїм авто швидко доставили допомогу до лікарень.
Разом-сила! Будьте здорові!

Залишити відповідь